Handboek Babylook / fragaria methode

De babylook betreft een mogelijk behandelmethode voor kinderen met een Nabij-de-Dood-Ervaring (NDE). De babylook-methode maakt duidelijk dat niet alles te begrijpen valt, maar dat er wel verwerkt mag worden:

Kijk eens naar NDE-en en ervaar die als een baby met jouw kennis en kijk dan opnieuw naar de NDE-er. En zie wat het van jou nodig heeft. Dat is dat de kwetsbaarheid er mag zijn. De NDE is in het leven zó kwetsbaar dat de NDE-er “het zelf emotioneel zijn” niet meer kan beleven en we dus anders met hem moeten communiceren.

Pagina 64 (hoofdstuk 7 boek: Zo blij als een aardbei ); De babylook

Voorbeelden van succesvolle toepassing van de babylook-methode zijn terug te vinden bij de verhalen van o.a. Uf, Thommy en Esther.

Auteur en bijdragers

De methode is ontwikkelt door Sabine van den Bulk met mede dank aan Henk Mul (reïncarnatie-therapeut), Arnold van der Heijden (instructeur), Wanda Boeke (vertaler en editor) en Yvonne Sneeden (U.S. manager van De FragariaTM Methode)

Het handboek

Online lezing (Engelstalig)

In de volgende online lezing (live opgenomen tijdens een conferentie in De Doelen, Rotterdam) geeft auteur Sabine van den Bulk samen met NDE-expert Bob Coppes een uitleg over de NDE en vertelt Sabine meer over de Babylook.

Een NDE zet je wereld op zijn kop, kan soms traumatisch zijn en heeft veelal levens veranderende effecten.

Bob Coppes

Ondersteuning en advies

Voor trainingen en/of intervisie kan contact worden opgenomen met Sabine van den Bulk.

Daarbij is de babylook-methode één van de (vrij unieke) behandelmethode voor kinder-NDE-ers.

We staan uiteraard ook open voor meer nieuwe (opkomende) behandelmethoden en specialismen rondom kinder-NDE’s. Ook feedback, tips en suggesties zijn welkom t.b.v. een continue kwaliteitsverbetering.