Thommy

Een NDE als 12-jarige

Thommy heeft een NDE gehad als 12 jarig kind toen hij door zijn klasgenoten lang stiekem zeer ernstig getreiterd werd en ook een keer in elkaar geslagen. Hij was in het Licht, zag Christus en zijn overleden opa. Dit gebeurde toen hij ziek, heel verdrietig en verward in zijn bed lag.

Gevolgen

Een lange periode had hij ook geen normaal slaappatroon meer. Hij wist gewoon niet meer hoe hij verder moest leven, want naast de ervaring heeft hij ook een intensieve vorm van autisme.

Hulpverlening: Babylook

Met de Babylook heeft Sabine de volgende twee NDE na-effecten uitgewerkt:

  1. Heeft problemen met de tijd: zo vergeet hij de tijd, klok-tijd niet belangrijk vinden, heeft een ander bio ritme en kan erg slecht slapen als resultaat.
  2. Evenwichtsstoornissen met perceptuele gewaarwordingen van pijn en eetstoornissen, misselijkheid die niet kan worden vastgesteld, het vinden van eten onbelangrijk, of het krijgen van een gevoel van macht over “het gevoel van een zwaar lichaam in relatie tot de zwaartekracht”.

Uitwerking

Hij wilde naar Christus en de hemel en niet meer verder leven. Thommy mocht leren zelfvertrouwen te krijgen en dat God een reden voor zijn levensweg heeft. Hij was zijn normale lichaamservaringen kwijt en ook de normale dagen wou hij niet meer beleven.

Resultaat

Door het opbouwen van zelfvertrouwen met zijn lichaam en gevoelens voor God, ervaarde hij dat hij zich goed kon uiten in muziek en creativiteit. Hij ging mooie muziek maken, samen met God…en met hernieuwd zelfvertrouwen… en een aantal vrienden… is Thommy nu DJ geworden. Zijn zelfvertrouwen en kwaliteit van zijn leven is nu gegroeid.

Bron: Thommy – Sabine van den Bulk alwaar ook 3 audiofragmenten beschikbaar zijn (samples van DJ Thommy))

Illustraties en fotografie: Arnold van der Heijden