Uf

Baby-NDE

Uf heeft (meer dan 70 jaar geleden) bij haar geboorte een NDE gehad. In haar levensweg heeft ze bij navraag vernomen dat ze een geheel blauw, eigenlijk dood kindje was. Ook medisch was dit door de arts bevestigd, echter ze begon weer adem te halen en kwam terug in het leven als baby’tje.

Gevolgen

Haar baby-NDE is haar gehele leven door een continu bij blijvende herinnering gebleven aan een totaliteitsbeleving rondom tijdloosheid (rondom het leven en de dood). Ze heeft verlichtende ervaringen met het Licht. Ze kwam hiermee tot vele inzichten die de omgeving niet altijd kon begrijpen bij haar uitleg.

Problematiek

Het niet hebben verwerkt van de ervaring gaf onduidelijkheden op haar levenspad, ze vond moeilijk aansluiting bij normale contacten, een gevoel van niet begrepen te worden. Terwijl Uf in haar gedrag als volwassene en binnen het werk in dienstverlenend verder normaal is.

Toegepaste hulpverlening: babylook

Met de babylook heeft Sabine van den Bulk de twee volgende na-effecten uitgewerkt:

  1. Communicatie stoornissen: Op een andere manier je concentreren omdat het leven heel andere inzichten biedt of omdat de perceptuele en psychomotorische stimulus overdracht hypergevoelig gebeurt.
  2. Slaapstoornissen; met dromen, inclusief profetische dromen en met inzichten uit niet-lokaal bewustzijn.

Wijze van integratie

Ze heeft een Boeddhistische levenswijze aangenomen en is yoga docente, ze krijgt regelmatig verlichtende inzichten door diepe meditaties.

Illustraties en fotografie: Arnold van der Heijden