Agnes Mott

Agnes heeft een opmerkelijke levensreis doorgemaakt, beginnend met een Nabij-de-Dood-Ervaring (NDE) op slechts 5 maanden na de geboorte, toen ze uit haar kinderwagen viel na een aanvaring. Later, in 2002, onderging ze zelfs een volwassen NDE, wat haar leven op zijn kop zette.
Pas vele jaren later, toen ze de puzzelstukjes van haar jeugd bij elkaar kon leggen, begon Agnes echt te begrijpen hoe deze ervaringen haar hebben gevormd en welke inzichten nu als kwaliteit van leven kan inzetten.

De volwassen NDE in 2002 diende als een katalysator voor Agnes, waardoor ze tot diepgaand introspectie gedwongen werd om over haar leven en haar verbinding met het spirituele te onderzoeken. Dit leidde haar naar een pad van bewust innerlijk weten en een hernieuwd begrip van het leven vanuit zielsbewustzijn. Het herstellen van deze verbinding en het verkennen van integrale processen werd een fascinatie voor haar en dreef haar om bij te dragen aan een werkgroepje dat zich richt op soortgelijke ervaringen.

Voor Agnes is het begrip en de ondersteuning van kinderen die vergelijkbare ervaringen hebben gehad van cruciaal belang. Haar eigen reis stelt haar in staat om met empathie en begrip naar deze kinderen te kijken en hen te helpen bij het herstel en het vinden van een betere kwaliteit van leven. Haar betrokkenheid bij het werkgroepje komt voort uit een diepe wens om anderen te helpen navigeren door de complexiteit van NDE’s en hen te begeleiden op hun eigen reis van groei en genezing waarin kwaliteit van leven voorop staat.

Contactgegevens
Agnes is bereikbaar via het algemene e-mailadres info@kinder-nde.nl.
Uw bericht zal vanuit daar worden doorgeleid.